طرز تهیه: فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه بدهید گرم شودآرد نخودچی، پنیر پارمزان رنده شده، بیکینگ پودر، نمک و فلفل را در کاسه‌ای بریزید۲ و نیم پیمانه آب به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوندمایه را کنار بگذارید و سبزیجات را آماده کنید.

روغن کلزای کوکب را در یک تابه بریزید و روی شعله متوسط داغ کنیدهمه سبزیجات خرد شده را به جز پیازچه را همراه با ذرت داخل تابه بریزید.حدود ۷۸ دقیقه تفت بدهید تا شروع به قهوه‌ای شدن کنندحال پیازچه حلقه شده را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهیدبه مقدار کافی نمک و فلفل بپاشید و سپس مخلوط سبزیجات را از روی شعله بردارید.

کف قالب‌های مافین را با کمی روغن چرب کنیدسبزیجات را بین قالب‌ها به طور مساوی تقسیم کنیدشروع کنید به ریختن مایه آرد نخودچی روی سبزیجاتاین کار را با قاشق انجام دهید و اطمینان حاصل کنید که مایه به زیر سبزیجات نفوذ کند (اگر لازم شد زیر و رو کنید).

مافین‌ها را ۳۰۳۵ دقیقه در فر قرار دهیدبا فرو کردن یک خلال دندان داخل کوکو از پخته بودن آن حاصل کنیدبگذارید کوکو‌ها ۱۰ دقیقه خنک شوند سپس آنها را از قالب خارج کنیداگر لازم شد از یک چاقو برای خارج کردن آنها از قالب استفاده کنید.

کوکوی آرد نخودچی و سبزیجات را می‌توانید تا ۵ روز در یخچال نگهداری کنید و موقع سرو در مایکروفر گرم کنیداما بهترین کیفیت را زمانی دارد که در فر گرم شده باشد.

نکتهبرای بهتر در آمدن کوکوها از قالب بهتر است از کپسول کاغذ روغنی استفاده کنید.

برگرفته از سایت ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *