گوجه و فلفل دلمه ای را بصورت حلقه ای برش بزنید.
کف ماهیتابه مقداری روغن مخلوط گیاهی کوکب بریزید. حلقه های فلفل دلمه ای را داخل ماهیتابه قرار دهید ، 1 دقیقه حرارت برای نرم شدن فلفل ها کافی میباشد ، فلفل ها را برگردانید و حلقه گوجه ای داخل هر فلفل قرار دهید.
اجازه دهید گوجه گرم شود. سپس روی گوجه 1 عدد تخم مرغ بشکنید و نمک و فلفل بزنید.
کمی صبر کنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد ( اگر دوست دارید سطح تخم مرغ کاملا بسته شود باید در قابلمه را بگذارید ). سپس در ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.
برگرفته از سایت ایران کوک